Bergner pontgyűjtő program

MasterPro
A Vásárló az EUROFAMILY üzletekben minden elköltött 1000 Ft után 1 pont értékű matricát kap a pénztárostól, amelyet az alábbi kedvezmények igénybevételére használhat fel. A kedvezményes termékeket az üzletekben elhelyezett bemutató pultokon lehet megtekinteni. A Vásárló akkor veheti meg a Programban szereplő termékeket kedvezményes áron, ha a gyűjtőfüzetbe a pontokat beragasztja és a gyűjtőfüzetet a kedvezményes termék megvásárlásakor a pénztárosnak átadja.

A gyűjtőfüzetben 25 (huszonöt) pontot lehet összegyűjteni. A Vásárló jogosult 5, illetve 10 pontot beváltani a kedvezmények érvényesítésére, akár több termék egy időben történő megvásárlására. Az érvényesítendő pontok egy gyűjtőfüzetbe kell, hogy be legyenek ragasztva.
Pontgyűjtési időszak: 2017. szeptember 7-2017. december 31.
Pontbeváltási időszak: 2017. szeptember 7-2018. január 31.
A gyűjtőfüzetek, a pontok és a kedvezményes termékek a bolti készlet erejéig állnak rendelkezésre. A pontok készpénzre nem válthatóak.
A Program kommunikációs anyagain látható képek csak illusztrációk, az ebből adódó eltérésekért és a nyomdai hibákért a Szervező felelősséget nem vállal.
A Program nem vonható össze egyéb párhuzamosan futó akcióval.
A gyűjtőfüzetek, a pontok és a kedvezményes termékek a bolti készlet erejéig állnak rendelkezésre. További részletek a részletes szabályzat gombra
kattintva, valamint az üzletekben kihelyezett szórólapokon és
az info@eurofamily.hu e-mail címen is.
10 év garancia