Cikkek

Otthoni spa élmény

A kényeztetés házhoz jön!

2020. 11. 16.

Készítsd fel a bőrödet!

Indítsd el a kedvenc relaxációs zenédet, gyújts pár gyertyát vagy tompítsd le a fényeket a fürdőszobában. Végy egy kellemes kádfürdőt vagy egy forró zuhanyt és közben radírozd át a bőrödet: ez nem csak megszabadítja az elhalt hámsejtektől, hanem puhává és ragyogóvá is varázsolja. A radírozás felpezsdíti a vér -és a nyirokkeringést és segítségével sokkal jobban felszívódnak a testápolók és olajak is.

Organic Shop Papaya Juice bőrradír BIO papayával és cukorral

Óvatosan a törölközővel!

Extra puha törölközőinkkel a saját otthonodban maradva  is egy wellnessközpontban érezheted magad. Ha a bőrödet nem dörzsölöd a törölközővel, hanem inkább finoman leitatod róla a vizet, sokkal hidratáltabb maradhat. Ugyanez igaz a hajunkra is, hiszen a dörzsölés akár hajtöredezéshez is vezethet.

https://eurofamily.hu/vossen

 

Hidratálj!

A hidratálást érdemes nem a bőrünkkel, hanem az egész szervezetünkkel kezdeni. Tehát bújjunk bele a kedvenc puha köntösünkbe és készítsük el magunknak a saját személyre szabott szépségvizünket. A variációknak csak a képzeletünk szab határt: tehetünk bele citromot, uborkát, gyömbért, áfonyát, epret és minden más zöldséget vagy gyümölcsöt, amihez csak kedvet kapunk. Feltölti vízkészletünket és antioxidánsokkal lát el, ami lássuk be, ugyanolyan fontos, mint a bőrápolás.

Ezután jöhet egy kellemes testápoló vagy bio olaj (sárgabarackolaj, mandulaolaj, avokádóolaj), a nagyon száraz bőrűeknek pedig egy tápláló testvaj.

Cosnature testvaj tonkababbal és shea vajjal, extra száraz bőrre

 

Lazíts!

Az arcunkat se hanyagoljuk el! Ott is végezzük el a bőrradírozást, de fontos, hogy az arcon sokkal finomabb szemcséjű termékeket használjunk, melyek kifejezetten arcbőrre lettek kifejlesztve.

Ezután dobjuk fel kedvenc arcmaszkunkat, s míg az teszi a dolgát, kényelmesen elhelyezkedve olvashatunk, filmezhetünk, relaxálhatunk.

Ha nincs még kedvenced, ezeket a termékeket bátran ajánljuk:

Cosnature feszesítő arcmaszk homoktövissel igénybe vett arcbőrre

Cosnature vitalizáló arcmaszk pink pomeloval minden bőrtípusra