Tegyünk Minőséget az Asztalra!

Vásároljon 2019. május 9. és július 31. között bármely EuroFamily üzletben és gyűjtse a pontokat, melyekkel egészséges és modern Whirlpool és Pininfarina konyhai eszközöket vásárolhat meg kedvezményesen!

A WhirlPool márka magas minőséget és eleganciát nyújt, hogy a főzés élmény legyen mindenki számára. A főzőedények kialakítása során tökéletes összhangba került a design és a funkcionalitás. Az innovatív tapadásgátló bevonat az extra védőrétegnek köszönhetően biztosítja, hogy az eszköz karcálló és könnyen tisztítható maradjon.
A Pininfarina nemzetközileg elismert tervezőirodaként emblematikusan képviseli az olasz stílust a világon 1930 óta. Az üveg ételtároló edények piacán kiemelkedő Bormioli Rocco-val együttműködve létrehozták a HOME COLLECTION termékcsaládot, amely megtestesíti az eleganciát, tisztaságot és innovációt. Az eszközök edzett üvegből készülnek; lehetővé téve a hűtőből egyenesen a mikrohullámú sütőbe, vagy akár a sütőbe történő behelyezést (fedő nélkül). A tárolóedények hermetikusan záródó, sütőben is használható különleges rétegelt üvegből készültek.